Firmamız, İsmail Aysan Gıda San. Paz. Tic. Ltd. Şti. 1992 yılında İstanbulda kurulmuştur. İşletmemiz 300 metre kare alanda faaliyete başlayıp , 2016 yılında Manisanın Salihli ilçesinde yeni kurulan 106 dönüm arazi üzerine 30 bin metre kare kapalı 15 bin metre kare açık beton saha olarak üretimine devam etmektedir.
İnsan sağlığına, gıda güvenliğine, kalite ve hijyene azami ölçüde özen göstererek : mevzuatlara, standartlara ve müşteri beklentilerine uygun , onların damak tadına hitap eden ürünler üretmeyi kendine amaç edinmiş bir kuruluştur. 100 ton ile başlayıp, her yıl üretimini artırarak 15 bin tona kadar ulaşmıştır. Bugüne dek yıllardır gösterdiğimiz istikrarlı başarımızın özünde bütün çalışmalarımızın müşteri memnuniyetinin verdiği sorumluluk duygusu içerisinde yüksek motivasyon ile etkin katılımı sağlamaktadır. Sürekli iyileştirme anlayışı doğrultusunda kalite ve teknolojimizi daima geliştirerek sektörüne öncü olmak bütün çalışanlarımızın zorunluluğundadır.
Aysan Turşularının hedef ve ilkeleri müşterilerimiz için sağlıklı ürünler üretmek beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık vermek ilk önceliğimizdir. Çalışanlarımız tedarikçilerimiz ve müşterilerimiz arasında sevgi ve güvene dayalı ilişkilerin kurulması temel hedefimizdir.
Müşterilerimizle iletişim ve diyoloğumuzu sağlıklı olması ve müşterilerimizin fiyatlarımızdan beklentilerini tespit edebilmek amacıyla anketler yapmak. memnuniyet puanlarını %90’ın üzerinde (iyi) tutmak. Başta Kalite ve Hijyen konularında olmak üzere çalışanlarımıza yıl sonuna kadar kişi başına ortalama 10 saatlik eğitim vermek suretiyle onların niteliklerini yükseltmek ve müşteri memnuniyetini artırmak.
Üretimdeki kalitesini aldığı ISO 9001-2000 ve HACCP belgeleriyle kanıtlamıştır. Marketlerdeki satış pazarımızı tespit ederek önümüzdeki yıllarda bu payı arttırmak için veri oluşturmak. Üretilen tüm ürünlerde toplam fire miktarı maksimum %5 olacak şekilde üretim sistemini kontrol altında tutmak.